Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Ibland krävs lite för lycka... | Frågor i huvudet efter Parisdåden... »

Hur firas "Alla krossade hjärtans dag"?
Stafrin | 12 November, 2015 16:07
Idag är det "Alla krossade hjärtans dag". Är det någon som firar? Var det någon som allvarligt vaknade på morgonen och tänkte förväntansfullt:
"Åh fan, det är Alla krossade hjärtans dag idag! Det ska jag fira!!!"
I så fall vore det kul att höra exakt hur denna person firade. Gick personen i fråga ut på second hand-affärer och dylikt med en hammare och slog söndetr alla porslinsfigurer föreställande ett hjärta? Eller är det dagen då folk är otrogna mest och sen glatt berättar det för sin partner? Ibland vore det kul att veta hur man tänker när man kommer på en sån här dag...

/JS15

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage