Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Frågor i huvudet efter Parisdåden... | Kluven cigarettlayout förvirrar... »

Ny politik istället för nytt namn, Björklund!
Stafrin | 22 November, 2015 19:30
Folkpartiet har bytt namn - numera ska vi säga bara Liberalerna. Så, då har partiet och Jan Björklund fått lite uppmärksamhet i några minuter för dom som ännu engagerar sig. Nu går vi tillbaka och ser dom som ett tomt parti drunknat i en moderatstyrd Alliansregering utan vare sig makt eller politik.

När nu partiet ligger där det ligger opinionsmässigt, vore det inte bättre om man koncentrerade sig på att göra en politik som sticker ut istället för att bara byta namn? Eller är det så att just för att man inte känner sig som "folkets parti" längre som man tycker att ett namnbyte är rätt i tiden?

/JS15

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage