Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Öppet Arkiv på samma väg som SR Minnen! | Allergichock på Stockholmsrestaurang... »

Ullared - fenomenet jag inte förstår...
Stafrin | 12 Januari, 2016 20:36
Jag förstår inte alls en sak: Varför är TV-programmet "Ullared" så populärt att det får fortsätta år efter år? Vad är det som gör att vi svenskar vill sitta och titta på när vanliga svenskar handlar i en affär? Jag har bara ibland zappat förbi programmet och en sak som fullkomligt förvånar mig är hur man ens kan försöka göra så triviala och enkla saker till något som låter som en cliffhanger i "Falcon Crest" eller "Rederiet"? OK, jag inser att det är en smaksak, men för mig är "Ullared" det kanske mest hjärnbefriade programmet vi har, vid sidan av möjligen "Idol".

Som ett program jag såg en snutt av då en man hade problem att få in allt i bakluckan på sin bil och man gick till reklam:
"Senare i "Ullared"... kommer Bengt att lösa problemet med bakluckan? Missa inte fortsättningen av "ULLARED"!!!
Jösses, det här får vi INTE MISSA!!!!!! Hur ska Bengt lösa denna mardrömssituation? Tänk om han måste ta en eller två saker I BILEN? Hur kan detta i överhuvudtaget bli ett tittbart TV-program?
"Birgitta har ju en jättebra dag... hon får ju komma till Ullared? Vad ska du köpa, Birgitta?"
"Jo, jag ska köpa två fåglar... av porslin, alltså!! *fniss* *fniss*"
Vilken rysare! Fram med chipsen och läsken för nu ska Birgitta köpa porslinsfåglar på ULLARED! Nästa gång jag går på ICA och handlar mjölk så kräver jag banne mig att Kanal 5 ska vara där också och filma mig för det kommer bli mitt livs ögonblick, för att inte tala om tittarnas! Vem var det som sa att vi skulle få så mycket mer att se på när vi fick fler kanaler?!

/JS16

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage