Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Framtidens mat - en konstig smakblandning! | Skivrecensioner - ett ålderstecken »

Tack och adjö, GS!
Stafrin | 10 Februari, 2016 10:01
Byte av fackförbund är en underbar upplevelse. Mitt fackförbund, GS, som inte gjort ett jota sen jag gick med där för 10 år sen, visar in i det sista att man har mycket kvar att jobba med. GS, för den som undrar, är alltså Grafikerna och Skogs- och Trä i en ljuvlig union.

I och med att jag nu fått anställning via kommunen så ska jag byta fackförbund till Kommunal (jag vet, inte ett klockrent byte, men det säger en del mitt förhållande till GS) och när jag nu skulle ringa till GS a-kassa och få bekräftat att bytet lyckats så får jag en jävla telefonsvarare med öppettiderna i örat. Detta trots att man har telefontid.
Men ibland är det ödets ironi, för när jag ska gå in på GS hemsida och skicka ett mail till dom så ser jag att toppnyheten på sidan är:
"Nu ökar vi tillgängligheten!"
Till GS säger jag som Magnus Härenstam:
Morsning och goodbye!

/JS16

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage