Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Mindre wailande och mer melodier i musiken | Riktigt jobb för uppehållstillstånd håller inte »

Vagina-öl - vansinnets nya truimf
Stafrin | 04 April, 2016 11:04
Som alla läsare vet så är jag ju ett fan av saker som är så sjuka och bisarra att man undrar vad man gått på när man fått idén i huvudet. Mitt senaste favoritexempel är "Vaginaöl". Jag var övertygad i fredags om att det var ett aprilskämt, men det sjukaste är att det inte är det. Man har alltså tagit mjölksyrebakterier från kvinnans vagina och skapat en öl av det.

Här vet jag inte om jag verkligen vill veta hur produceringsprocessen går till och hur fabriken ser ut. Jag får bilder som jag absolut inte vill ha. Dock skulle jag gärna vilja veta hur man kläckte denna idé och hur mycket man rökte på vid tillfället. Jag kan säga att jag har nog aldrig varit lyckligare över att jag är nykterist! Skål på er!

/JS16

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage