Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Tillbakablick genom 10 år VI - Sundsvalls byggplaner | Stafrins Spaning 10 år - Jubileumskrönika! »

En fundering kring MP-krisen...
Stafrin | 06 Maj, 2016 17:06
En intressant tanke apropå Miljöpartiet; jag ska inte förta klumpigheten i de saker Åsa Romson sagt eller saker som hänt i partiet den senaste tiden. Men om man tittar på vidden av allt detta så är det intressanta vilken massmedial uppståndelse det blev när Mehmet Kaplan visade sig ha diverse kopplingar med antisemiter och extremister.

Men när diverse Sverigedemokrater ertappas med att befinna sig på öppet rasistiska sidor och grupper på facebook så blir det inte ens hälften av den uppståndelse. Miljöpartiet rasar i mätningarna, medan Sverigedemokraternas stjärna steg allt mer under den tiden. Vad man drar för slutsatser av det får man fundera på själv, men det är en sak som får åtminstone mig att fundera på vad som är viktigast i Sverige idag.

/JS16

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage