Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Youtubes textning - en källa till märklig humor... | När upphör man vara stadskändis? »

Den desperata konsten att undgå Youtubepolisen...
Stafrin | 28 Maj, 2016 18:51
Man kan inte annat än skratta åt alla personers försök att hindra Youtubes poliser från att spärra och komma åt en när man lägger upp upphovsrättsskyddat material på "tuben", så länge det inte är något man själv inte är intresserad av vill säga för då kan det hända att man sitter där och svär istället.
"Få se, om jag vänder hela filmen spegelvänt, pitchar rösterna på filmen OCH lägger en gratis musikslinga i bakgrunden, DÅ kommer Youtube inte åt mig!", tänker datanörden.

Men frågan är exakt hur många kommer att kunna njuta av filmen istället. Jag vet inte hur andra är, men när jag ser en film, vilken det än vara må, om det ska gå någon musik i bakgrunden och rösterna går i slowmotion så är min filmupplevelse inte på långa vägar tillfredsställd. Exakt hur desperat att dela med sig av en film är man inte om man gör filmen i det närmaste otittbar bara för att man ska lägga upp den på Youtube? Om man är så rädd att förlora sitt Youtubekonto så är det väl lättare att strunta i att lägga upp klippet istället.

/JS16

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage