Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« När upphör man vara stadskändis? | Det är midsommar - oavsett EU-omröstning... »

Turistannons för en grävande stad...
Stafrin | 11 Juni, 2016 22:21
Jag har ett förslag på PR-annons till Sundsvalls kommun. Det är den exakta beskrivningen av staden anpassad till rätt turistmålgrupp för i sommar. Och det kanske ligger en liten nypa ironi i denna text:

Är du intresserad av traktorer och byggnadsteknik? Då ska du komma till Sundsvall, för det är få städer i Norrland där vi försöker så hårt att tillfredsställa dig som älskar bygge och att se hur ett hus sakta, verkligen S-A-K-T-A, byggs upp från grunden. Här kan du få se byggnadsställningar, stora traktorer, hål, vägavspärrningar i massor samt givetvis massor med arbetare med hjälmar som jobbar. Men var på din vakt, för arbetarna kanske inte syns varje dag...

Men här i Sundsvall så bygger vi, och bygger, och bygger. Nämnde jag att vi bygger också? Vi är aldrig nöjda utan försöker alltid förbättra någonting av det som finns. Så vill du följa ett byggnadsverks färd från skiss till färdigt verk i långsamt tempo och samtidigt njuta av att åka eviga omvägar runt eller sitta i långa köer eller åka på vägar som är halvfärdiga och lite av en utmaning, välj Sundsvall i sommar! Du blir tillfredsställd till max! Amen!


/JS16

Intressant?

 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage