Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« LeMarc och Andersson-Wij i årets bästa program! | Kassaproblem på Lidl »

Otacksamt huvudjobb med boll har gett resultat
Stafrin | 24 Oktober, 2016 18:30
Nu har man forskat fram på Stirlings universitet i Skottland att det är farligt att nicka fotbollar, som jag minns var bland det coolare sakerna man kunde styla med när man var ung. Forskare har undersökt 19 spelare som fick nicka 20 bollar som avfyrades från en maskin. Själva nyheten känns ju inte direkt ny för detta har det ju forskats på väldigt länge. Men känner man inte lite att man skulle vilja se hur ansökningsannonsen till detta experiment såg ut?

"Fotbollsspelare som är van att använda huvudet sökes till experiment vid Stirlings universitet. OBS! Vissa biverkningar och arbetsskador, både tillfälliga och permanenta, kan förhoppningsvis förekomma i samband med jobbet, men OB-tillägget är istället väl tilltaget!"

/JS16

Intressant?
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage