Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Kassaproblem på Lidl | En fundering kring buss- och snökaoset just nu... »

Internetkartor - din kontaktannons på webben!
Stafrin | 03 November, 2016 09:53
Om du vill hitta din tillkommande så strunta i datingföretag på nätet. Det räcker att leta på hitta.se! Är det så man ska tolka det faktum att när du söker efter en adress, som jag som letade efter återvinningsstationen i Bydalen, så får man detta meddelande bredvid kartan:

Här är medelåldern 47 år. Vanliga intressen är ishockey, hårvård och heminredning. Medelinkomsten är 27 688 kr/mån och snittbelåning är 992 657 kr. Man kör gärna Volvo, BMW och Honda.

Varför är detta intressant information om jag ska hitta en gatuadress som jag bara ska ta mig till? Jag vill bara till Bydalen, inte skriva en biografi över hela området. Och som grädde på moset, så ingen är orolig:

I den här valkretsen får Kristdemokraterna 50% fler röster än riksgenomsnittet.

Räcker inte det så kan du klicka på "Visa livsstil" så får du komplett statistik över levnadsstilen på, i detta fall, Norra Vägen. Välkommen till Sverige, här är allt en enda stor kontaktannons så du hittar rätt i livet, både själsligen och fysiskt!

/JS16

Intressant?
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage