Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Maten - den nya förvirringen | Komiskt dubbeltydiga Youtube »

Tidnings-anka deluxe
Stafrin | 20 Januari, 2017 11:48

Nyhetsflödet formligen kokar just nu, tydligen. Eller vad sägs om denna ingress på en artikel i Sundsvalls Tidning den 20 januari?:


"Här blir en hel andfamilj vittne till den stora branden i Snöberg utanför Alby."

Plötsligt känns det verkligen som om journalisten verkligen tar nyheten på största allvar! Jag kan tänka mig redaktören som desperat säger till reportern:
"Men var det inte NÅGON som såg något? Finns det inga vittnen???"
"Nääe, inte vad jag kunde se. Ja, några änder stod bredvid..."
Redaktören reagerar blixtsnabbt:
"Taget! Skriv att änderna är vittnen!"

Men om jag nu ska sänka mig ner till samma nivå, det blir inte lätt för polisen att hålla förhör här. Det kanske är änderna som tänt på huset? Paul och Anna Anka kan vara tolkar...


http://www.st.nu/vasternorrland/ange/stor-overtand-timmerbyggnad-hotade-villa-i-snoberg

/JS17

Intressant?


 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage