Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Hur tänkte dom här? Del 2 - Skum docka | Då ledsnade chauffören... »

Skivorna som kom igen...
Stafrin | 26 April, 2017 14:37
Ibland vet man inte om man ska skratta eller gråta åt tillfälligheternas spel. I lördags så besökte jag en loppis på Riddargatan i Sundsvall. Loppisen var rätt simpel och hade mest tyger, leksaker och småprylar. En äldre kvinna frågade mig:
"Letar du något speciellt?"
Jag svarade:
"Ja, främst kollar jag efter vinylskivor..."
Kvinnan nickade och sa glatt:
"Jo, men jag har lite här borta!"
Mycket riktigt så låg tre LP-boxar med dansband, James Last och diverse easy listening-musik på ett bord. Inte riktigt min kopp av te och jag sa:
"Nja, inte riktigt min musik..."
Jag köpte två oöppnade förpackningar med örngott och gick ut.

När jag kommer på mitt jobb på second hand-affären på onsdagmorgon, vad ligger på min stol då? Jo, samma LP-boxar som jag ratat i lördags och som kvinnan varit in och lämnat till mitt jobb och som jag nu skulle sätta ut till försäljning. Ibland är det en kul värld vi lever i. Nog har jag förstått att second hand handlar om återanvändning alltid...

/JS17

Intressant?
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage