Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Bra ledare om en omöjlig arbetsekvation! | Här kommer alla festivalerna - på en och samma gång »

Spelorgien regerar på reklam-TV
Stafrin | 02 Juli, 2017 21:52
Svensk reklam har blivit en orgie i spel och dobbel. Nu är det förstås beroende på vilken kanal, men jag såg Kanal 9 idag och nästan 75-80 % av reklamen under den tiden den reklampausen varade kom från diverse nätcasinon eller svenska "traditionella" spelföretag. Det hinner inte ens gå en minut förrän Frank Andersson står där i sin morgonrock och ska försöka locka folk att vinna ett par miljoner eller något småskumt nätbolag visar bilder från någon solig strand och påpekar att det finns minsann ett väldigt smidigt sätt att komma dit!

Det finns hur många reklamkanaler som helst numera från hela världen på en digitalbox och miljoner fler möjligheter att gå vilse i speldjungeln och kanske aldrig hitta ut. Kanske inte så konstigt att många unga hamnar i spelträsket nu för tiden.

/JS17

Intressant?
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage