Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Äkta och falska Lordidiggare | Pennan är starkare än svärdet, Bert Karlsson »

Stig Bergling + V = ny överreaktion
Stafrin | 19 Juli, 2006 22:22
Storspionen Stig Bergling a k a Eugen Sandberg a k a Eugen Sydholt
a k a Stig Sydholt (jag tror jag fick med alla namnen i rätt ordning) har gått med i Vänsterpartiet och Sverige ömsom hoppar i taket, ömsom skrattar ihjäl sig (beroende på om man står till vänster eller till höger politiskt). Flera talar om att hoppa av partiet för det. Det är ju kul att se att folk är så positiva till att folk som begår brott ska få en andra chans i samhället, ända till dess att denne utnyttjar den chansen och kommer i närheten av folket. Då gäller inte detta längre utan man "motar Olle vid grind". Svenskarna slår ständigt nya rekord i överreaktion...
The Artist Formely Known As Stig Bergling har avtjänat sitt straff och har rätt att göra vad han vill och dessutom gå med i vilket parti han vill. Men nu är Vänsterpartiet tydligen råkommunistiskt för att de har en f d spion, som smugglat hemliga handlingar till Sovjetunionen, som passiv medlem. Det är ungefär lika korkat som att Göran Hägglund skulle vara sektledare för att en massa av Livets Ords medlemmar är med i KD. Men det är ju valår, så vi kommer att få se mycket korkat i år.

/JS06
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage