Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Hårdare lagar mot fotbollshulliganer! | Väx upp, media! »

Statsministern kom, sågs och ljög i TV
Stafrin | 29 Augusti, 2006 22:46
Efter att ha sett statsminister Göran Persson i SVTs valutfrågning igår (söndag) så tar man sig för pannan och synar regeringsalternativen efter valet. Alliansen har sen tidigare klart visat ointresse att hjälpa arbetslösa, fattiga, invandrare och låginkomsttagare. Regeringen och Göran Persson kommer åter att sitta och ljuga och svika samma grupp människor vid en valseger.
I TV satt Göran Persson och ljög och försökte låta som ledaren för partiet som utförde mirakel med Sverige, trots att de själva sett till att en stor grupp människor i Sverige idag lider och går utan jobb. Dessutom utlovade han nya mirakel och försökte emellanåt ta utfrågarna Marianne Rundström och Mats Knutsson i örat. Är det bara jag som tycker att man gott kunde ha haft tuffare utfrågare än en mjäkig politisk expertkommentator och en mystant från "Söndagsöppet"?
Gårdagens utfrågning gav definitivt inga bra förhoppningar inför de kommande fyra åren.

/JS06
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage