Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Väx upp, media! | Alliansens jobbpaket ett luftslott »

Knutby II – succéthrillern är här igen!
Stafrin | 01 September, 2006 17:39
Nu är de tillbaka! Den svenska thrillern som fängslade en hel nation är här med en uppföljare. AB Media presenterar ”Knutby II – Pastorns hämnd!”. Träffa Helge, Sara, Åsa och alla de andra igen för tidernas uppföljare. Vilka flera i Knutby är inblandade i morden på Helge Fossmos hustrur? Finns det fler mord och vad vill Helge Fossmo med sina erkännanden från fängelset? I din TV-ruta och kvällstidning nu!

Seriöst, kan inte de stackars människorna i Knutby få vara ifred?

/JS06
 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Jari | 01 September, 2006 22:00

Jag hoppas du menar dom "vanliga" boende i Knutby att dom ska få vara ifred :-)

Sektmedlemmarna i Knutby tycker jag inte ska få vara ifred utan dom ska jagas som alla andra sekters medlemmar.

Helge Fossmo är ju en psykopat som man inte ska bry sig om tycker jag utan låt honom inte få mer uppmärskamhet för det är ju det han är ute efter.

Att sitta inne utan att ha någon makt över människor eller att ingen bryr sig om honom måste vara det värsta straffet för honom antagligen och det straffet ska han ha.

Sektledare ska jagas [Reply]
quark | 01 September, 2006 23:19

Sektmedlemmarna har inte fått vara i fred, och då tänker jag på vad de får utstå: de måste betala tionde + 'gåvor' till pastorerna, De kan hamna i 'församlingstukt' när de inte böjer sig tillräckligt snabbt för högsta hönset. Deras barn blir hårdhänt 'uppfostrade' av pastorerna.

En sådan sekt måste knäckas. Om Helge Fossmo kan hjälpa genom berätta hur det går till där, är det alldeles utmärkt. Vad han gör är nog inte så populärt hos medintagna. I Kumla får man inte prata med polisen. Det krävs viss mod, mer än vad jag trodde att han hade.

(no subject) [Reply]
Jari | 01 September, 2006 23:30

Det är sant att "om" det han har att säga verkligen är sant så tycker jag att han ska berätta det han vet så att allt uppdagas, men man kan ju inte vara så säker.

Men sitter inte Helge F på den skyddade avdelningen bland dom andra idioterna som staten inte vågar sätta bland "vanliga" tjyvar och banditer ?

E-huset [Reply]
quark | 02 September, 2006 00:13

Helge sitter i E-huset tillsammans med andra livstidsdömda. De är inte alla yrkeskriminella (Fadimes far, lasermannen), men till exempel Jackie Arklöv finns (fanns?) också där.

(no subject) [Reply]
Jari | 02 September, 2006 00:23

Med andra ord bland dom som är lika beroende av uppmärksamhet och inte har samma hierkari när det gäller vad dom har gjort och inte heller bryr sig om ifall dom pratar med polisen.

Svenska rättsystemet är ju tyvärr så att svinen ska skyddas, se bara på alla pedofiler och sexualbrottslingar som ska ha skyddat fängelse och därför är återfallsbrotten bland dom 40% eller något.

Jag tycker att alla ska sättas på samma ställe och jag är säker på att återfallsbrotten hos vissa brotslingar skulle sjunka väldigt mycket då för dom lär inte vilja hamna där inne igen :-)

(no subject) [Reply]
Stafrin | 02 September, 2006 15:21

Jag tycker det räcker om polis och åklagare utreder brotten. Medierna behöver vara på som hökar varenda eviga dag, för tyvärr så drabbas de "normala" människorna lika mycket av det som sektmedlemmarna. Sen har det ju piskats upp en stämning bland kristna som är över det normala. Jag känner massor som fått för sig att alla pingstkyrkovänner är sektmedlemmar och uppför sig som idioterna nere i Knutby.

Helge Fossmo gör förmodligen som sagt detta för att få uppmärksamhet och då är ju det bästa att tiga ihjäl karlfan så att inte en människa mer än polisen bryr sig.

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage