Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Reinfeldts våndor i TV | FP-skandalen - politik på hög nivå »

Intriganta ungdomspolitiker stjälper sina moderförbund
Stafrin | 04 September, 2006 14:50
Föräldraransvar hör man mycket om och det talas också en hel del om att många föräldrar idag inte tar tillräckligt med ansvar för sina barn och tydligen gäller det också inom politiken där föräldrarpartierna har väldiga problem att kontrollera sina barnförbund. SSU-ordföranden slår och skriker på vakter på krogen, SSU-medlemmar sprider osanna rykten, KDU-medlemmar försöker infiltrera sig i socialdemokraterna och FPU-medlemmar försöker tränga sig in datavägen i Socialdemokraterna. De kanske tycker att årets val är för tråkigt och vill liva upp det hela. Frågan är bara om de inte snarare stjälper än hjälper de vuxna. En påminnelse till partiledarna; dessa ungdomsförbund är ert partis framtid och jag tror att medlemmarna hellre vill se det som ett löfte än ett hot.

/JS06
 #
User Comments
Föräldraskap [Reply]
Doffe | 05 September, 2006 11:17

Mycket bra för de få ord du skrev om det. bra sammanfattning helt enkelt. Just att föräldrar måste börja se sina barn och lyssna. Inte själv förälder men har ju ändå varit barn en gång i tiden.

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage