Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Sanningen bakom löpsedlarna | Beware: Floskeltoppen är här! »

Intressant kommentar kring nya gallerian...
Stafrin | 27 November, 2006 15:35

Dags för korandet av årets mest surrealistiska lokala kommentar, gjord av Bo Tjälldén, marknadsområdeschef för Norrviden i Sundsvall. Alan Ali Muhamed fick sin frisersalong Alans Salong totalhavererad under en brand i centrala Sundsvall och blev lovad sin plats tillbaka när huset återuppbyggdes. Nu byggdes där istället en gigantisk affärsgalleria och Alans Salong blev bortmotad. Det intressanta är anledningen som ges av Tjälldén till Alan Ali Muhammed för den uteblivna platsen:
"En galleria måste ha en lämpligt sammansatt butiksmix"
Frågan är vad som menas med "lämpligt sammansatt butiksmix" när 90 % av "IN:", som gallerian heter, består av märkesklädesaffärer? Är det en mix att tala om i överhuvudtaget? Nog hade man väl kunnat avvara minst en av dessa för t ex en frisersalong...?

/JS06


 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage