Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Ständiga julsåpan Gävlebocken... | Kovändningen i hockeyrinken »

Linda Rosing fick mig i skamvrån
Stafrin | 04 December, 2006 20:57
Jag ska be om avbön. Jag tar av hatten och böjer huvudet i skam. Jag var en av dem få som faktiskt hoppades att Linda Rosing menade nåt med sitt prat om att bli seriös och bli politiker. Inte minst för att jag gillade att Unika Partiet var det enda partiet under valet som ens nämnde socialfrågan och de faktum att vi har en del människor i samhället som inte har råd med MP3-spelare och mobiltelefon med internet. Folk på diskussionsforumen skakade på huvudet och undrade om jag var frisk och kunde ha översende på sin höjd med att jag inte bryr mig för fem öre om Big Brother. Jag vill alltså inte utge mig för att veta nåt om alla dessa bimbos som ställer upp i dokussåpor, mer än att värre mirakel har väl skett än att nån av dem har ändrat riktning i livet. Kanske var det dock så att mina förhoppningar om att få ett mänskligt parti överskuggade allt annat. Men jag står för att jag hoppades det då. För jag anser att ett sånt parti behövdes och behövs. Men jag erkänner att jag hade fel också i detta fall. Expressen skyltar på sin hemsida med den något underliga rubriken:
"Hon tvingas till utvik"
Följt av en snyfthistoria om hur ingen tar henne seriöst, hennes son ogillar det hon gör, hennes dotter tar avstånd från henne och hur hon nu blir popstjärna och gör det enda hon vill, vika ut sig och modella. Först är det synd om henne för att ingen tar henne seriöst och sen så erkänner hon att hon vill vara modell. Sen så snyftar om hon att hennes barn mår dåligt av hennes utvik och så viker hon ut sig igen. Snacka om en kvinna i identitetskris. Men respekt får man inte i julklapp. Den förtjänar man och hon lär knappast få den nu. God natt, UP!

/JS06
 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Jari | 05 December, 2006 11:50

Visst är hon märklig minst sagt :-) Men det jag förundras över är så många kan känna sånt hat mot henne ?

Har dom inga liv eller vad är problemet, själv kunde jag inte bry mig mindre om henne, enda reflektionen om Linda Rosing jag har är "Schysta lökar" som Kjell Bergqvist sa om Carolina Gynning och som han fick fan för :-)

Men har man fyllt på med silikon så får man ju tåla såna kommentarer också.

(no subject) [Reply]
Stafrin | 05 December, 2006 18:06

Jag håller med om att människor som ägnar sitt liv åt att hata korkade människor på TV borde byta hobby. Jag tycker inte ens hon är snygg, hon är för plastig för mig.

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage