Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Tvångsförflyttning av mobbare löser inte problemen | Viktigast att se framåt efter Saddam »

Kristian Luuk i gyllene skor
Stafrin | 29 December, 2006 12:07
Hela hösten har det debatterats om Kristian Luuks engagemang av SVT för att leda 2007 års Melodifestival och nu är det fullt krig om Kristian Luuk. Vad jag tycker är intressant är att TV4 har gett en ny innebörd till ordspråket:
"Man saknar inte kon förrän båset är tomt..."
Efter floppen med "Godnatt Sverige" har TV4 inte ens nämnt Luuks namn i TV och nu när nån försöker ta honom så skakar de som asplöv och sliter i honom som galningar. Luuk själv har det bäst. Han kan bara sitta i sin fåtölj, skriva manus och titta leendes på hur buden trissas upp.

/JS06
 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Jari | 29 December, 2006 15:32

Ja han sitter i en bra sits :-) Men jag har haft lite svårt för att gilla hans program och förstå vad det är för nåt som är bra med honom.

Var det i Godnatt Sverige han körde "arga leken" eller vad det hette ?

Den var så dålig så det var pinsamt ju :-)

(no subject) [Reply]
Stafrin | 29 December, 2006 22:29

Nej, det var "Sen kväll med Luuk". "Godnatt Svergie" var en intervju program han och Carina Berg hade på sen kvällstid, men som ingen såg och som gav Luuk sin första flopp.

Jag förstod aldrig heller Luuks program först, men efter att ha sett "Sen kväll med Luuk" några gånger så gillade jag det mer och mer.

(no subject) [Reply]
Jari | 29 December, 2006 23:15

Ok tack för det, den hette "Sen kväll med Luuk" :-)

Jag zappade förbi där ibland och stannade kvar och tittade en stund om det var någon intressant gäst som var med, men just "arga leken" tyckte jag var så pinsam och tänkte att gästerna måste vilja gå därifrån men inte kunna göra det hehe..

Jag tror nog också att jag var lite för amerikaniserad efter att ha sett Jay Leno och David Lettermans pratshower under lång tid för att kunna uppskatta "Sen kväll med Luuk" för jag jämförde nog med dom för mycket och tyckte att det var en för dålig kopia :-)

(no subject) [Reply]
Stafrin | 30 December, 2006 11:05

Det har funnits många kopior av Letterman och Lenos pratshowskoncept i Sverige. Både Thomas Tengby och Ingvar Oldsberg har gjort kopior och till och med "Hylands Hörna" på sin tid var en kopia av amerikansk talk show i den andan.

Arga leken var inte jag så störd av. Visst var det en aning tramsigt, men det var nog lite det som var charmen med det hela. Jag tycker det är bäst när Luuk gör arga leken med Göran Persson.

/JS06 - snart 07

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage