Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Varför denna tekniska jäkt? | Perssons revansch i riksdagen... »

Kommunalråd i Sundsvall avgår efter stress!
Stafrin | 16 Januari, 2007 20:40
Sundsvalls kommunalråd Christer Berglund avgår efter rekordtid, nästan lika kort tid som Maria Borelius. Anledningen är stress och jag kan förstå honom. Det tog en helt månad för att i överhuvudtaget få ihop en kommunalfullmäktige i stan efter valet. Men detta är också ett bevis på en sak som vi människor ofta glömmer hos politiker. Vi är vana att se dessa tuffa, bestämmande och ständigt kämpandes politiker som inte tycks ha nån form av privatliv. Men under denna fasad är även de människor där det ibland tar stopp. Man tar till medel för att orka. Vissa tar till spriten, medan andra går på till dess att det blir en mur i vägen. Hastigt och olustigt så blir man påmind om att man trots allt är mänsklig och blir tvungen att stanna upp. Christer Berglund väljer nu att bli ny VD för HSB Mitt istället och jag kan bara önska honom lycka till. Kanske är det så att hans lyxliv börjar nu, för hänga med i den karusell som är nu i Sundsvall är inte lätt.

/JS07
 #
User Comments
VD för HSB MItt [Reply]
Bosse | 21 Februari, 2007 13:00

Att vara VD inom HSB har nog varit ganska relaxat tidigare. Men det verkar som allt fler bostadsrättshavare och brf:ar börjar ställa krav och frågor (se t.ex. http://hotpot.se/hsb-riksbyggen-fraagor.htm). Så Christer Berglund får kanske en del att syssla med ändå?

(no subject) [Reply]
Jörgen Stafrin | 21 Februari, 2007 14:51

Ja, helt smärtfritt tror jag naturligtvis inte att det blir och jag gör en grov gissning på att Christer Berglund inte vill ha ett för relaxat jobb heller. Men jag tror ändå att det är lugnare än att försöka hänga på alla byggprojekt i stan, alla människor som protesterar och dessutom försöka hålla alla personer och företag i stan lugna och belåtna.

/JS07

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage