Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Skådespelerskan Johanna Sällström död | Alliansen - alkoholkapitalets oväntade motståndare »

TV 4 riskerade smitta - men vem bryr sig?
Stafrin | 16 Februari, 2007 23:21
Ibland är svenskarna ett underligt och cyniskt folk. TV4 har just genomfört ett nytt program av sitt minst sagt överhausade program "Let´s dance" där de helt obehindrat riskerade hälsa och kräksjuka på både deltagare, produktionsfolk och publik genom att låta två magsjuka kändisar dansa. Vad krävdes för att TV4 skulle ställa in programmet på grund av sjukdom eller ge de sjuka deltagarna permission för en vecka? Underhållningsbranschen börjar minst sagt bli desperatare och desperatare och tittarna är tydligen helt med. För när jag surfar runt bland diskussionsforumen för att se om nån reagerade som jag så läser jag att det som folk skriver spaltmetrar och hatinlägg om är att Lasse Brandeby inte kan dansa. Har jag missat nåt? Måste jag se programmet för att reagera annorlundare?

/JS07
 #
User Comments
(no subject) [Reply]
Jari | 16 Februari, 2007 23:40

hehe... jag tror inte du har missat nåt, jag kollar inte heller Lets dance,jag såg nån rubrik på stan om att Lasse B var sjuk :-)

Men who cres, statistiken som tv-bolagen visar upp ska du inte ta så stor fasta på för jag tror inte den stämmer, nu vet jag inte hur mycket det påstås kollar Lets dance men den kan inte vara mer än 100 000 ?

Vem kollar över huvudtaget på TV4 ? Jag kollar den när programmet "24" går, den serien är kult ;-)

Jag kan ha helt fel när det gäller TV4 men jag tror inte att så många kollar Lets dance i alla fall, om det är det så undrar jag vad folk har för liv hehe...

(no subject) [Reply]
JörgenS | 17 Februari, 2007 00:02

Den senaste undersökningen gav en siffra på 1,5 miljoner tittare, men det är inte det viktigaste i detta fallet. Det är att TV 4 riskerar hälsan på publik och deltagare och ingen tycks reagera på hur sjuka medierna har blivit i jakten på pengar och tittare.

/JS07

(no subject) [Reply]
Jari | 17 Februari, 2007 00:23

Det är nog så då att 1,5 miljoner kollar Lets dance, hmm... märkligt men sant tydligen hehe..

Men man blir ju inte förvånad när det komersiella får råda att "The show must go om " !!

Det är ju pengarna som styr tyvärr, jag tror att om dom hade stoppat Lasse B från att dansa (han dansade då ?) så hade det blivit ramaskri eftersom det tydligen är så månag som kollar på programmet ?

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage