Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Socialdemokratiskt apspel från Nuder om a-kassan! | Fyra år i Irak och inget nytt »

Skillnaden mellan Brandeby och Littorin...
Stafrin | 18 Mars, 2007 17:34
Apropå att nye socialdemokratledaren Mona Sahlin (har ännu svårt att säga det) kallade arbetsmarknadsminister Sven-Otto Littorin för moderaternas svar på Lasse Brandeby så vore det dessutom ännu roligare om Littorin också var lika angelägen om att sluta sitt uppdrag som Brandeby var i "Let´s dance". Fast här är det tvärtom, juryn vill ha honom kvar, men inte tittarna.

Att dra in Margot Wallström igen får väl ses som ett ganska smart drag att försöka blidka oss som i första hand hade sett henne som partiledare.

/JS07
 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage