Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« En naiv och för lätt valanalys... | Vart slutar vårt andra 80-tal? »

Mona Sahlin lovar 80 procent a-kassa
Stafrin | 31 Mars, 2007 15:14

Kom ihåg detta nu till 2010 inför det valet. Det är lång väg dit och många löften hinner komma och gå, men det kan vara bra att ha det nerskrivet och komma ihåg till dess. Mona Sahlin har till sist bestämt sig och lovar nu på Expressens hemsida idag:
"Alla ska ha rätt till en dräglig a-kassa och då duger inget annat än 80 procent."
Socialdemokraterna lovar nu alltså en återgång till den gamla a-kassan och att 65 procent är för lite. Det är så man profilerar sig som ny socialdemokratisk ledare i denna tid. Sen då om det bara är en profilering eller om det också kommer att bli något av det återstår att se, men vi är ganska många som just nu lägger våra förhoppningar i Mona Sahlins händer till nästa val.

/JS07


 #
Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage