Blogg gratis Logga in
Info
Min bild!
Om: Jag heter Jörgen Stafrin, är 42 år och bor i Sundsvall. Jag har i 20 år skrivit krönikor i radion och på webben och har sen 2006 denna blogg. Mellan 2006-2013 så var den mer fokuserad på politik och samhällskritik. Sen gjorde jag små tankeutflykter och betraktelser om vad som hände i Sverige, saker jag såg och hur vi fungerade som folk. Sen 2017 ligger denna blogg dock på is av tidsbrist. Kanske kommer jag tillbaka till den någon gång, men den kommer inte uppdateras på ett bra tag. Men gå gärna tillbaka och läs gamla artiklar om vad som hände mellan 2006-2017, och kommentera gärna, för jag svarar ändå!
Kategorier
Länkar

« Vill vi ha fackförbund idag? | Bra debattartikel om "Idol"! »

Reinfeldts flashback till 70-talet
Stafrin | 11 September, 2007 15:08

Som en flashback till det förflutna. Precis som Nils G Åsling, industriminister i Fälldins regering på 70-talet, då han åkte runt bland stålverken och försökte förklara varför företagen avvecklades så åker statsminister Reinfeldt runt i Karlskrona ca 30 år senare och försöker förklara för varvsarbetarna varför fartygstillverkningen läggs ner. Men Nils G Åsling stod mest med ett anstängt lugn och försökte säga:
"Vi försöker rädda jobben!"
Reinfeldt är mer rakt på och säger irriterat:
"Regeringen sätter jobb och sunda statsfinanser främst."
Något alla väntar med spänning på...
Det var knappast varvsarbetarnas jobb statsministern tänkte på i alla fall.

En sak är då säker: Med den attityden ska det bli kul och se hur Alliansen ska lyckas få några röster från Karlskrona 2010...

/JS07

Bloggtoppen.se
 
#

Add Comment

Ämne

Text

Ditt namn

Din e-mailadress (om du har)

Din hemsida (om du har)

 authimage